داروگیاهی سوزش سر دل

اگر گاهی اوقات سوزش سر دل را تجربه کرده اید. می دانید که احساس سوزش دردناک چقدر می تواند ناراحت کننده باشد. شاید می‌خواهید کاملاً طبیعی باشید. یا دنبال داروگیاهی سوزش سر دل یا رفلاکس اسید معده خود باشید. اگر این وضعیت شما را اذیت می کند. به تغییر رژیم غذایی و شیوه زندگی و همچنین درمان های طبیعی برای تسکین علائم خود توجه کنید.

سوزش سر دل ممکن است به دلیل برگشت محتویات معده به مری شما ایجاد شود. مری لوله ای است که غذا را به معده شما منتقل می کند. هنگامی که شما از معده خود جریان برگشتی دارید، این وضعیت پزشکی رفلاکس اسید نامیده می شود. درد شما همچنین ممکن است ناشی از یک نوع شدیدتر یا مزمن ریفلاکس به نام بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) باشد.

این مشکل ابتدا با داروهای بدون نسخه (OTC) مانند آنتی اسیدها ، داروگیاهی سوزش سر دل و تغییرات سبک زندگی یا رژیم غذایی درمان می شود. داروهای تجویزی ممکن است در موارد شدیدتر برای جلوگیری از آسیب به مری مورد نیاز باشد.

در حالی که طب گیاهی رایج ترین شکل درمان GERD است. برخی از داروهای خانگی وجود دارد که می توانید برای کاهش موارد رفلاکس اسید استفاده کنید. در مورد گزینه های زیر با متخصص گوارش خود صحبت کنید.

علائم و نشانه های بیماری GERD یا رفلاکس اسید معده

رفلاکس اسید همچنین به عنوان سوء هاضمه یا بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) شناخته می شود. زمانی اتفاق می افتد که دریچه بین مری و معده به درستی کار نمی کند.

هنگامی که دریچه (اسفنکتر تحتانی مری، LES یا اسفنکتر قلبی) بد کار می کند، غذا و اسید معده می توانند به مری برگردند و باعث احساس سوزش شوند.

سایر علائم GERD عبارتند از:

  • گلو درد
  • طعم ترش در پشت دهان
  • علائم آسم
  • سرفه خشک
  • مشکل در بلع

اگر این علائم باعث ناراحتی شما می شود با پزشک خود صحبت کنید. در صورت عدم درمان، GERD می تواند باعث خونریزی، آسیب و حتی سرطان مری شود.

پزشکان می توانند چندین روش درمانی مختلف برای GERD برای کاهش تولید اسید در معده تجویز کنند. و تعداد کمی از داروهای بدون نسخه (OTC) موجود است. همچنین برخی از گزینه های طب مکمل و جایگزین (CAM) وجود دارد که ممکن است تسکین دهنده باشد.

روش های مکمل در کنار درمان های سنتی کار می کنند، در حالی که درمان های جایگزین جایگزین آنها می شوند. اما شواهد علمی محدودی وجود دارد که از درمان های جایگزین به عنوان جایگزین حمایت می کند.

همیشه قبل از امتحان CAM با پزشک صحبت کنید. برخی از داروگیاهی سوزش سر دل و مکمل ها ممکن است با داروهایی که قبلا مصرف می کنید تداخل منفی داشته باشند.

تاثیر اضافه وزن در رفلاکس اسید معده

در حالی که سوزش سر دل ممکن است برای هرکسی اتفاق بیفتد. به نظر می رسد GERD در بزرگسالانی که دارای اضافه وزن یا چاق هستند شایع تر است. اضافه وزن – به خصوص در ناحیه شکم – فشار بیشتری به معده وارد می کند. در نتیجه، در معرض خطر افزایش اسید معده هستید که به مری بازگردد و باعث سوزش سر دل شود.

اگر اضافه وزن دارید. یک برنامه کاهش وزن ثابت 1 یا 2 کیلوگرم در هفته را در اولویت تناسب اندام خود قرار دهید. از طرف دیگر، اگر از قبل وزن مناسبی دارید، مطمئن شوید که آن را با یک رژیم غذایی سالم و ورزش منظم حفظ می کنید.

قبل از شناخت داروگیاهی سوزش سر دل ، از چه غذاهایی پرهیز کنیم

صرف نظر از وزن شما، برخی از غذاها و نوشیدنی های محرک شناخته شده هستند. که می توانند خطر رفلاکس اسید معده را افزایش دهند. با GERD ، شما باید به ویژه در مورد مواردی که می توانند منجر به علائم شوند، محتاط باشید. سعی کنید از غذاها و نوشیدنی های زیر اجتناب کنید :

  • جوش شیرین
  • کافئین
  • شکلات
  • سیر
  • پیازها
  • الکل
  • غذاهای سرخ شده
  • آب میوه های صنعتی
  • سس گوجه فرنگی و سایر محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی
  • غذاهای پرچرب، مانند محصولات فست فود و غذاهای چرب

با محدود کردن یا اجتناب کامل از این محرک ها، ممکن است علائم کمتری را تجربه کنید. همچنین ممکن است بخواهید برای کمک به شناسایی غذاهای مشکل دار یک لیست باید و نباید های غذایی داشته باشید.

برای درما سوزش سردل چه غذاهایی بخوریم

هیچ غذای جادویی وجود ندارد که بتواند رفلاکس اسید معده را درمان کند. با این حال، علاوه بر اجتناب از غذاهای محرک، و استفاده از داروگیاهی سوزش سر دل ، چند تغییر رژیم غذایی دیگر نیز می تواند کمک کننده باشد.

اول، آکادمی پزشکان خانواده آمریکا وعده های غذایی کم چرب و پر پروتئین را توصیه می کند. کاهش مصرف چربی در رژیم غذایی می تواند متعاقباً علائم شما را کاهش دهد، در حالی که دریافت پروتئین و فیبر کافی شما را سیر نگه می دارد و از پرخوری جلوگیری می کند.

سعی کنید برخی از این غذاها را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا به رفلاکس اسید خود کمک کنید. پس از هر وعده غذایی، حتی ممکن است جویدن آدامس غیر نعنایی را در نظر بگیرید در نظر بگیرید . این می تواند به افزایش بزاق در دهان شما کمک کند و اسید را از مری دور نگه دارد.

زنجبیل داروگیاهی سوزش سر دل و رفلاکس اسید معده

اگر با سوزش ناشی از رفلاکس اسید دست و پنجه نرم می کنید. احتمالاً درمان های زیادی را برای یافتن تسکین امتحان کرده اید. در حالی که داروهای بدون نسخه و تغییر شیوه زندگی می تواند کمک کننده باشد. داروهای گیاهی زنجبیل میتواند سوزش سردل و رفلاکس معده شما را کاهش دهد.

زنجبیل یک عنصر اصلی در طب چینی است. در دوزهای کم، زنجبیل می تواند به عنوان یک ضد التهاب در سیستم شما عمل کند. با این حال، اگر بیش از حد مصرف کنید، ممکن است علائم خود را بدتر کنید.

فواید داروگیاهی زنجبیل برای سوزش سر دل چیست؟

  • دوزهای کوچک زنجبیل می تواند، تحریکات دستگاه گوارش را تسکین دهد.
  • زنجبیل می تواند احتمال سرازیر شدن اسید معده به مری را کاهش دهد.
  • داروگیاهی زنجبیل همچنین می تواند التهاب را کاهش دهد. همچنین علائم رفلاکس اسید را از بین ببرد.
  • زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد موثره گیاهی است. که میتواند فواید دارویی زیادی برای معده و گوارش داشته باشد.

خواص زنجبیل برای رفلاکس اسید معده

گفته می شود که ترکیبات فنلی آن تحریکات دستگاه گوارش را تسکین می دهد و انقباضات معده را کاهش می دهد. این بدان معناست که زنجبیل می تواند احتمال بازگشت اسید از معده به مری را کاهش دهد.

زنجبیل همچنین می تواند التهاب را کاهش دهد. در یک مطالعه صورت گرفته در سال 2011 دریافتند شرکت‌ کننده گانی که مکمل‌های زنجبیل مصرف می‌کردند. نشانگرهای التهاب را در عرض یک ماه کاهش دادند.

این خواص ضد التهابی مورد توجه ویژه محققان است، به ویژه در مورد رفلاکس اسید. این به این دلیل است که التهاب در مری یکی از مشخصه های اصلی این بیماری است. زنجبیل همچنین ممکن است حالت تهوع را کاهش دهد، از درد عضلانی جلوگیری کند و تورم را کاهش دهد.

اگرچه خواص ضد التهابی زنجبیل ممکن است آن را در برابر رفلاکس اسید موثر کند، اما مبنای پزشکی برای این کار وجود ندارد. در حال حاضر، هیچ مطالعه ای در مورد اینکه آیا زنجبیل یک درمان مناسب برای علائم رفلاکس اسید است یا خیر، وجود ندارد.

تحقیقات در مورد زنجبیل در درجه اول به قابلیت های کاهش تهوع آن محدود می شود. محققان هنوز در حال بررسی بی خطر بودن کلی زنجبیل و هرگونه خواص دارویی آن هستند.

داروگیاهی سوزش سر دل عکس

نحوه استفاده از زنجبیل برای درمان رفلاکس اسید

زنجبیل را می توان پوست کند، سپس رنده کرد، برش داد، مکعبی کرد یا تراشید تا در هنگام پخت استفاده شود. می توان آن را به صورت خام، خیسانده در آب برای تهیه چای زنجبیل مصرف کرد، یا به سوپ، سرخ کردنی، سالاد یا سایر وعده های غذایی اضافه کرد.

یکی از مواد شیمیایی موجود در زنجبیل، یکی از مواد تشکیل دهنده برخی از آنتی اسیدها است. زنجبیل به شکل پودر، کپسول، روغن یا چای نیز موجود است.

مهمترین چیزی که باید به خاطر بسپارید این است که زنجبیل را در حد اعتدال مصرف کنید. چسبیدن به حدود چهار گرم – کمی کمتر از یک هشتم فنجان – باید برای تسکین شما بدون بدتر کردن علائم کافی باشد. شما همچنین می توانید این را تقسیم کنید و دوزهای تقسیم شده را در طول روز مصرف کنید.

خطرات و هشدارها

هنگامی که در دوزهای کم مصرف شود، عوارض جانبی کمی در ارتباط با استفاده از زنجبیل وجود دارد. عوارض جانبی جزئی ممکن است شامل گاز یا نفخ شکم باشد.

اگر یک بیماری التهابی مانند رفلاکس اسید دارید، مصرف بیش از چهار گرم زنجبیل در یک دوره 24 ساعته ممکن است باعث سوزش سر دل اضافی شود.

خواص داروگیاهی شیرین بیان برای سوزش سر دل و رفلاکس اسید معده

بسیاری از درمان های رفلاکس اسید در دسترس هستند. اکثر پزشکان داروهای بدون نسخه (OTC) را توصیه می کنند. درمان های جایگزین نیز ممکن است بتواند علائم شما را کاهش دهد.

یکی از این گزینه ها شیرین بیان دگلیسیریزینه (DGL) است. مردم معتقدند که استفاده از این چند بار در روز علائم رفلاکس اسید را کاهش می دهد. و بهترین داروگیاهی سوزش سر دل می باشد.

رفلاکس اسید زمانی اتفاق می افتد که اسفنکتر تحتانی مری (LES) به طور کامل بسته نشود. LES غذا و اسیدی که غذا را تجزیه می کند را در معده می بندد. اگر LES به طور کامل بسته نشود، اسید می تواند به مری برگردد. این می تواند باعث احساس سوزش شود.

DGL شکلی از شیرین بیان است که مردم برای مصرف ایمن تر آن را فرآوری کرده اند. آنها مقدار قابل توجهی از ماده ای به نام گلیسیریزین را حذف می کنند. این امر DGL را برای استفاده طولانی مدت ایمن تر می کند و نسبت به عصاره شیرین بیان تداخلات کمتری با شرایط پزشکی یا داروها دارد.

بیشتر شیرین بیان از آسیا، ترکیه و یونان می آید. شما می توانید DGL را به اشکال مختلف پیدا کنید، اغلب در قرص ها یا کپسول ها.

مزایا و خواص DGL یا عصاره شیرین بیان چیست؟

DGL ممکن است تولید مخاط را افزایش دهد. این می تواند معده و مری را از اسید محافظت کند.

شواهد اولیه نشان می دهد که عصاره شیرین بیان ممکن است به درمان هپاتیت C کمک کند.

شیرین بیان میتواند زخم را درمان کند.

به طور سنتی، زنان از عصاره ریشه شیرین بیان برای متعادل کردن هورمون های خود در دوران عادت ماهیانه و یائسگی استفاده می کردند. امروزه شیرین بیان در برخی از درمان های خانگی برای مشکلات گوارشی و یبوست وجود دارد.

مردم معتقدند شیرین بیان گلودرد را تسکین می دهد، زخم ها را درمان می کند و به رفع عفونت های تنفسی مانند برونشیت کمک می کند.

ریشه شیرین بیان حتی ممکن است عفونت های ویروسی مانند هپاتیت را درمان کند. آزمایش‌های بالینی نشان داده‌اند که شکل تزریقی عصاره شیرین بیان اثرات مفیدی را در برابر هپاتیت C نشان داده است. تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا این یک گزینه درمانی مناسب است یا خیر، مورد نیاز است.

برخی از پزشکان و طرفداران سلامت جایگزین DGL را برای رفلاکس اسید توصیه می کنند.

یک مطالعه در سال 2018 نشان داد که DGL موثرتر از داروهای سرکوب کننده اسید است. این از تحقیقات قبلی پشتیبانی کرد.

تغییر سبک زندگی برای درمان سوزش سردل و ریفلاکس اسید معده

برخی از بهترین درمان‌ها برای GERD تغییر سبک زندگی است. این تغییرات عبارتند از:

  1. ترک سیگار: سیگار بر تون LES تأثیر می گذارد و رفلاکس را افزایش می دهد. ترک سیگار نه تنها باعث کاهش سوزش سر دل و ریفلاکس اسید معده می شود. بلکه می تواند خطر سایر عوارض سلامتی را نیز کاهش دهد.
  2. کاهش وزن، اگر اضافه وزن دارید: اضافه وزن می تواند فشار بیشتری به معده وارد کند که می تواند باعث رفلاکس اسید در معده شود.
  3. خودداری از پوشیدن لباس های تنگ: لباس هایی که دور کمر تنگ هستند می توانند فشار بیشتری به شکم شما وارد کنند. این فشار اضافه می تواند بر LES تأثیر بگذارد و رفلاکس را افزایش دهد.
  4. بالا بردن سر : بالا بردن سر هنگام خواب، از 6 تا 9 اینچ، تضمین می کند که محتویات معده به جای بالا رفتن، به سمت پایین جریان می یابد. می توانید این کار را با قرار دادن بلوک های چوبی در زیر سر تخت خود انجام دهید.
پیمایش به بالا